Hvem er jeg?

Mit navn er Andreas Engelsborg Karlsen

Jeg er 21 år og bor på en gård sammen med min familie i Kværkeby i Ringsted kommune. I sommeren 2017 blev jeg student fra HHX (Højere Handelseksamen), og siden da har siden jeg arbejdet hos Hugo Boss i Ringsted Outlet. Jeg har desuden stiftet Ringsted Konservativ Ungdom, som jeg er formand for. I min fritid dyrker jeg styrketræning på et seriøst niveau 5-6 gange om ugen. Det giver mig utrolig meget i min hverdag, både fysisk og mentalt. Jeg finder også tid til at gå på jagt, især i efteråret – det at være aktiv i naturen har jeg næsten fået ind med modermælken, da jeg kommer fra en gård og altid har hjulpet til med alt det, det indebærer at holde en gård ved lige. Jeg har altså meget at lave, men forsøger at arbejde frivilligt i min fritid, og det bliver til nogle timer hver måned, enten som spejderleder i Jystrup eller oppe i Røde Kors Ringsteds møbelgenbrug. De tungeste skuldre må bære det tungeste læs. Som konservativ vil det vigtigste for mig dog altid være at have tid til mine nærmeste, hvorfor meget af min tid også går sammen med venner, kæreste og familien. Jeg ønsker en kommune og et Danmark, hvor vi har mere tid og flere ressourcer til vores familier eller vores nærmeste. Det er jo, når alt kommer til alt, dét, der betyder noget for langt de fleste mennesker i Danmark. Det er også derfor, jeg ønsker en ophævelse eller i hvert fald en revision af skolereformen, som holder børn og unge på landets folkeskoler hele dagen. Det går ud over fritidsaktiviteterne, som vi jo ellers er verdenskendt for her i Danmark, og det går også ud over børns muligheder for at opbygge en identitet og et netværk uden for skolen. Økonomisk frihed er også et kerneord for mig. Vi skal lette skatten i bunden, men også i toppen. Danskerne skal bestemme over flere af deres egne penge, og der skal fortsat være højere gevinst ved at stå op og tage på job end ved at lade være. De svage skal hjælpes, men jeg tror på, at langt de fleste mennesker har bedst af at have et fast arbejde at stå op til. Derfor skal vi gå forrest i Ringsted Kommune og sænke skattetrykket. Vi skal også gøre det mere attraktivt for virksomheder at lægge deres forretning netop her, så vi får vækst, velstand og arbejdspladser til kommunen.

Hvorfor vil jeg i byrådet?

For at gøre en forskel!

Jeg kommer fra et hjem, hvor vi altid har diskuteret politik, og jeg har taget den tilgang til mig, at hvis man vil ændre noget eller gøre noget anderledes, må man først og fremmest selv sætte sig i pedalerne og arbejde. Det at sidde hjemme i stuen og kritisere løs på Facebook ved hver given mulighed uden egentlig selv at gøre noget har jeg meget lidt tilovers for. Jeg har altid forsøgt at arbejde for de ting, jeg tror på. Hvad enten det har været i skolefagene, i elevrådet eller i træningscentret, har det at arbejde for at nå mine mål aldrig ligget fjernt for mig. Jeg har været elevrådsformand på kommunens største uddannelsesinstitution ZBC Ringsted, hvor jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få de ting igennem, jeg kunne. Det synes jeg, jeg lykkedes godt med, og jeg har taget meget med derfra. Da jeg i sommers blev student, ville jeg gerne engagere mig i politik. Jeg altid savnet et sted at kunne præge politikken i Ringsted, og som ung har der ikke eksisteret et politisk miljø i Ringsted Kommune. Det var også derfor, jeg tog initiativ til at oprette Konservativ Ungdom i Ringsted, hvor vi allerede har arrangeret politiske debatter for de unge, og hvor vi nu har undertegnede formand opstillet til byrådet. Vi har formået at præge den politiske debat i Ringsted, og vi har skabt og forsøger fortsat at skabe et mere politisk miljø for de unge i kommunen. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative igen få Ringsted på rette spor og forsøge at kæmpe for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er sjovt at være ung. Så må fremtidige dyre projekter som torvet vente! Vi skal prioritere anderledes, når vi kan se, at så mange områder i kommunen trænger til et løft. Det hele skal ikke være negativt, og én ting er vi fantastiske til: vores forenings- og sportsliv, det skal vi holde gang i og pleje, også fra kommunens side.

Hvorfor nu?

Ja, hvorfor egentlig nu, hvor jeg er 21 år, og mange nok skulle mene, at jeg burde lade de gamle om det kedelige papirarbejde og kommunalpolitikken?

Fordi vi har brug for nye visioner i kommunen!

Jeg har faktisk altid været imod unge levebrødspolitikere uden erhvervserfaring og har altid tænkt, at hvis jeg selv skulle gå ind i politik, skulle jeg som minimum have haft nogle år på arbejdsmarkedet, så jeg kunne snakke ud fra erfaring og ikke kun ideologi. Men jeg tror på, at det netop er nu, Ringsted Kommune har brug for at få nye visioner på bordet, noget som jeg ved, jeg kan bidrage med. Det er klart, man altid vil kunne hævde, at jeg som ung mangler erfaring, men omvendt kan man også sige, at de gamle så mangler ungdommelighed og indsigt i fremtiden.

Der vil nok altid være noget, man kan påpege, men realiteten er, at gennemsnitsalderen i Ringsted Byråd er over de 45, og der er kun ét medlem under 30, Daniel Nørhave på 27. Jeg tror på, at det vigtigt at få flere unge kræfter ind i den kommunale ledelse, hvis den skal fremtidssikres med nye visioner og ideer. Vi ser, at stemmeprocenten og engagementet for til kommunalpolitik er faldende for de unge, og det kan jo også have noget at gøre med, at de ikke føler sig hørt.

Man skal dog ikke stemme på mig pga. alderen, men fordi man tror på mine visioner og ideer for kommunen.

Hvorfor stiller jeg op for De Konservative?

Jeg stiller op til De Konservative, fordi jeg er konservativ. Jeg elsker Danmark og vores kultur, og jeg ønsker et lavere skattetryk og færre afgifter i vores samfund. Men jeg har også en social samvittighed og ønsker at holde hånden under de svage i vores samfund, som ikke selv kan. Derfor er jeg konservativ.

Lokalt er jeg stolt af være konservativ, og det har klart været en motivation for mig at se partiets eneste medlem i byrådet gøre et så godt arbejde. Finn Andersen har gjort rigtig meget godt for Ringsted og har ad flere omgange turdet sige nej, når de store partier har truffet beslutninger og bedt om ekstra stemmer til et stort flertal. Finn stemte blandt andet imod torveombygningen til 44 millioner. Han stemte også imod den skolemodel, hvor skolerne i Allindelille, Kværkeby og Vetterslev-Høm blev nedlagt, og hvor man yderligere fjernede overbygningen (7.-9. klasse). I kommunens yderkanter har det selvsagt betydet lange busture for børnene eller ekstra morgenkørsel for forældrene. Reformen har sparet Ringsted Kommune en masse penge, men også ødelagt meget i landsbyernes lokalsamfund.

Finn Andersen har også været en stor drivkraft bag planen for afskaffelsen af dækningsafgiften, som er en skat, virksomheder betaler for leje af bygninger. Det er blot 3 områder, hvor Finn har ført virkelig god politik og turdet skille sig ud, og jeg glæder mig til at komme i byrådet. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative være de borgerlige stemmer, der kæmper for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er attraktivt at være både ung og gammel. Så må dyre projekter som torvet vente!

 

Hvorfor skal du stemme på mig?

Ringsted Byråd er kørt fast, og man har et så bredt flertal i byrådet, at der hverken bliver ført den ene eller den anden politik, men at bruge 44 millioner kroner til nye ombygninger af torvet kan man blive enige om …
Vi har landets 6. højeste skattetryk og er placeret som nummer 88 på Dansk Byggeris officielle liste over erhvervsvenlige kommuner. Jeg ønsker en ny dagsorden og en ny prioritering i vores kommune. Jeg ønsker et byråd, hvor vi kæmper for erhvervslivet, sætter skatterne ned og for fremtiden sætter dyre projekter som torvet i i bero for igen at gøre Ringsted konkurrencedygtigt og sætte ind der, hvor det virkelig kan mærkes.

Jeg er klar til at gøre en indsats for, at vi får en bedre kommune at leve og bo i. Jeg ved, at jeg kan bringe nye visioner og nye ideer til bordet, når vi skal træffe beslutninger. Og jeg vil kæmpe benhårdt for at få Ringsted i en retning, hvor vi bliver belønnet for at arbejde, hvor vi har vækst i erhvervslivet, og hvor kommunens penge bruges med omhu på små, men vigtige projekter frem for gentagne dyre ombygninger som torvet. Men det kræver tiltro og stemmer at komme i byrådet, så husk at stemme, hvis du er enig i mine tanker og visioner for kommunen, og spred budskabet om mit kandidatur. Smid gerne et like på min officielle Facebook-side, deltag i debatten på de sociale medier eller klik ind på ‘Støt min valgkampagne, hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel!

 

Mit navn er
Andreas Engelsborg Karlsen

Jeg er 21 år og bor på en gård sammen med min familie i Kværkeby i Ringsted kommune. I sommeren 2017 blev jeg student fra HHX (Højere Handelseksamen), og siden da har siden jeg arbejdet hos Hugo Boss i Ringsted Outlet. Jeg har desuden stiftet Ringsted Konservativ Ungdom, som jeg er formand for. I min fritid dyrker jeg styrketræning på et seriøst niveau 5-6 gange om ugen. Det giver mig utrolig meget i min hverdag, både fysisk og mentalt. Jeg finder også tid til at gå på jagt, især i efteråret – det at være aktiv i naturen har jeg næsten fået ind med modermælken, da jeg kommer fra en gård og altid har hjulpet til med alt det, det indebærer at holde en gård ved lige. Jeg har altså meget at lave, men forsøger at arbejde frivilligt i min fritid, og det bliver til nogle timer hver måned, enten som spejderleder i Jystrup eller oppe i Røde Kors Ringsteds møbelgenbrug. De tungeste skuldre må bære det tungeste læs. Som konservativ vil det vigtigste for mig dog altid være at have tid til mine nærmeste, hvorfor meget af min tid også går sammen med venner, kæreste og familien. Jeg ønsker en kommune og et Danmark, hvor vi har mere tid og flere ressourcer til vores familier eller vores nærmeste. Det er jo, når alt kommer til alt, dét, der betyder noget for langt de fleste mennesker i Danmark. Det er også derfor, jeg ønsker en ophævelse eller i hvert fald en revision af skolereformen, som holder børn og unge på landets folkeskoler hele dagen. Det går ud over fritidsaktiviteterne, som vi jo ellers er verdenskendt for her i Danmark, og det går også ud over børns muligheder for at opbygge en identitet og et netværk uden for skolen. Økonomisk frihed er også et kerneord for mig. Vi skal lette skatten i bunden, men også i toppen. Danskerne skal bestemme over flere af deres egne penge, og der skal fortsat være højere gevinst ved at stå op og tage på job end ved at lade være. De svage skal hjælpes, men jeg tror på, at langt de fleste mennesker har bedst af at have et fast arbejde at stå op til. Derfor skal vi gå forrest i Ringsted Kommune og sænke skattetrykket. Vi skal også gøre det mere attraktivt for virksomheder at lægge deres forretning netop her, så vi får vækst, velstand og arbejdspladser til kommunen.

Hvorfor vil jeg i byrådet?

For at gøre en forskel!

Jeg kommer fra et hjem, hvor vi altid har diskuteret politik, og jeg har taget den tilgang til mig, at hvis man vil ændre noget eller gøre noget anderledes, må man først og fremmest selv sætte sig i pedalerne og arbejde. Det at sidde hjemme i stuen og kritisere løs på Facebook ved hver given mulighed uden egentlig selv at gøre noget har jeg meget lidt tilovers for. Jeg har altid forsøgt at arbejde for de ting, jeg tror på. Hvad enten det har været i skolefagene, i elevrådet eller i træningscentret, har det at arbejde for at nå mine mål aldrig ligget fjernt for mig. Jeg har været elevrådsformand på kommunens største uddannelsesinstitution ZBC Ringsted, hvor jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få de ting igennem, jeg kunne. Det synes jeg, jeg lykkedes godt med, og jeg har taget meget med derfra. Da jeg i sommers blev student, ville jeg gerne engagere mig i politik. Jeg altid savnet et sted at kunne præge politikken i Ringsted, og som ung har der ikke eksisteret et politisk miljø i Ringsted Kommune. Det var også derfor, jeg tog initiativ til at oprette Konservativ Ungdom i Ringsted, hvor vi allerede har arrangeret politiske debatter for de unge, og hvor vi nu har undertegnede formand opstillet til byrådet. Vi har formået at præge den politiske debat i Ringsted, og vi har skabt og forsøger fortsat at skabe et mere politisk miljø for de unge i kommunen. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative igen få Ringsted på rette spor og forsøge at kæmpe for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er sjovt at være ung. Så må fremtidige dyre projekter som torvet vente! Vi skal prioritere anderledes, når vi kan se, at så mange områder i kommunen trænger til et løft. Det hele skal ikke være negativt, og én ting er vi fantastiske til: vores forenings- og sportsliv, det skal vi holde gang i og pleje, også fra kommunens side.

Hvorfor nu?

Ja, hvorfor egentlig nu, hvor jeg er 21 år, og mange nok skulle mene, at jeg burde lade de gamle om det kedelige papirarbejde og kommunalpolitikken?

Fordi vi har brug for nye visioner i kommunen!

Jeg har faktisk altid været imod unge levebrødspolitikere uden erhvervserfaring og har altid tænkt, at hvis jeg selv skulle gå ind i politik, skulle jeg som minimum have haft nogle år på arbejdsmarkedet, så jeg kunne snakke ud fra erfaring og ikke kun ideologi. Men jeg tror på, at det netop er nu, Ringsted Kommune har brug for at få nye visioner på bordet, noget som jeg ved, jeg kan bidrage med. Det er klart, man altid vil kunne hævde, at jeg som ung mangler erfaring, men omvendt kan man også sige, at de gamle så mangler ungdommelighed og indsigt i fremtiden.

Der vil nok altid være noget, man kan påpege, men realiteten er, at gennemsnitsalderen i Ringsted Byråd er over de 45, og der er kun ét medlem under 30, Daniel Nørhave på 27. Jeg tror på, at det vigtigt at få flere unge kræfter ind i den kommunale ledelse, hvis den skal fremtidssikres med nye visioner og ideer. Vi ser, at stemmeprocenten og engagementet for til kommunalpolitik er faldende for de unge, og det kan jo også have noget at gøre med, at de ikke føler sig hørt.

Man skal dog ikke stemme på mig pga. alderen, men fordi man tror på mine visioner og ideer for kommunen.

Hvorfor stiller jeg op for De Konservative?

Jeg stiller op til De Konservative, fordi jeg er konservativ. Jeg elsker Danmark og vores kultur, og jeg ønsker et lavere skattetryk og færre afgifter i vores samfund. Men jeg har også en social samvittighed og ønsker at holde hånden under de svage i vores samfund, som ikke selv kan. Derfor er jeg konservativ.

Lokalt er jeg stolt af være konservativ, og det har klart været en motivation for mig at se partiets eneste medlem i byrådet gøre et så godt arbejde. Finn Andersen har gjort rigtig meget godt for Ringsted og har ad flere omgange turdet sige nej, når de store partier har truffet beslutninger og bedt om ekstra stemmer til et stort flertal. Finn stemte blandt andet imod torveombygningen til 44 millioner. Han stemte også imod den skolemodel, hvor skolerne i Allindelille, Kværkeby og Vetterslev-Høm blev nedlagt, og hvor man yderligere fjernede overbygningen (7.-9. klasse). I kommunens yderkanter har det selvsagt betydet lange busture for børnene eller ekstra morgenkørsel for forældrene. Reformen har sparet Ringsted Kommune en masse penge, men også ødelagt meget i landsbyernes lokalsamfund.

Finn Andersen har også været en stor drivkraft bag planen for afskaffelsen af dækningsafgiften, som er en skat, virksomheder betaler for leje af bygninger.
Det er blot 3 områder, hvor Finn har ført virkelig god politik og turdet skille sig ud, og jeg glæder mig til at komme i byrådet. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative være de borgerlige stemmer, der kæmper for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er attraktivt at være både ung og gammel. Så må dyre projekter som torvet vente!

Hvorfor skal du stemme på mig?

Ringsted Byråd er kørt fast, og man har et så bredt flertal i byrådet, at der hverken bliver ført den ene eller den anden politik, men at bruge 44 millioner kroner til nye ombygninger af torvet kan man blive enige om …
Vi har landets 6. højeste skattetryk og er placeret som nummer 88 på Dansk Byggeris officielle liste over erhvervsvenlige kommuner. Jeg ønsker en ny dagsorden og en ny prioritering i vores kommune. Jeg ønsker et byråd, hvor vi kæmper for erhvervslivet, sætter skatterne ned og for fremtiden sætter dyre projekter som torvet i i bero for igen at gøre Ringsted konkurrencedygtigt og sætte ind der, hvor det virkelig kan mærkes.

Jeg er klar til at gøre en indsats for, at vi får en bedre kommune at leve og bo i. Jeg ved, at jeg kan bringe nye visioner og nye ideer til bordet, når vi skal træffe beslutninger. Og jeg vil kæmpe benhårdt for at få Ringsted i en retning, hvor vi bliver belønnet for at arbejde, hvor vi har vækst i erhvervslivet, og hvor kommunens penge bruges med omhu på små, men vigtige projekter frem for gentagne dyre ombygninger som torvet. Men det kræver tiltro og stemmer at komme i byrådet, så husk at stemme, hvis du er enig i mine tanker og visioner for kommunen, og spred budskabet om mit kandidatur. Smid gerne et like på min officielle Facebook-side, deltag i debatten på de sociale medier eller klik ind på ‘Støt min valgkampagne, hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel!

Mit navn er Andreas Engelsborg Karlsen

Jeg er 21 år og bor på en gård sammen med min familie i Kværkeby i Ringsted kommune. I sommeren 2017 blev jeg student fra HHX (Højere Handelseksamen), og siden da har siden jeg arbejdet hos Hugo Boss i Ringsted Outlet. Jeg har desuden stiftet Ringsted Konservativ Ungdom, som jeg er formand for. I min fritid dyrker jeg styrketræning på et seriøst niveau 5-6 gange om ugen. Det giver mig utrolig meget i min hverdag, både fysisk og mentalt. Jeg finder også tid til at gå på jagt, især i efteråret – det at være aktiv i naturen har jeg næsten fået ind med modermælken, da jeg kommer fra en gård og altid har hjulpet til med alt det, det indebærer at holde en gård ved lige. Jeg har altså meget at lave, men forsøger at arbejde frivilligt i min fritid, og det bliver til nogle timer hver måned, enten som spejderleder i Jystrup eller oppe i Røde Kors Ringsteds møbelgenbrug. De tungeste skuldre må bære det tungeste læs. Som konservativ vil det vigtigste for mig dog altid være at have tid til mine nærmeste, hvorfor meget af min tid også går sammen med venner, kæreste og familien. Jeg ønsker en kommune og et Danmark, hvor vi har mere tid og flere ressourcer til vores familier eller vores nærmeste. Det er jo, når alt kommer til alt, dét, der betyder noget for langt de fleste mennesker i Danmark. Det er også derfor, jeg ønsker en ophævelse eller i hvert fald en revision af skolereformen, som holder børn og unge på landets folkeskoler hele dagen. Det går ud over fritidsaktiviteterne, som vi jo ellers er verdenskendt for her i Danmark, og det går også ud over børns muligheder for at opbygge en identitet og et netværk uden for skolen. Økonomisk frihed er også et kerneord for mig. Vi skal lette skatten i bunden, men også i toppen. Danskerne skal bestemme over flere af deres egne penge, og der skal fortsat være højere gevinst ved at stå op og tage på job end ved at lade være. De svage skal hjælpes, men jeg tror på, at langt de fleste mennesker har bedst af at have et fast arbejde at stå op til. Derfor skal vi gå forrest i Ringsted Kommune og sænke skattetrykket. Vi skal også gøre det mere attraktivt for virksomheder at lægge deres forretning netop her, så vi får vækst, velstand og arbejdspladser til kommunen.

Hvorfor vil jeg i byrådet?

For at gøre en forskel!

Jeg kommer fra et hjem, hvor vi altid har diskuteret politik, og jeg har taget den tilgang til mig, at hvis man vil ændre noget eller gøre noget anderledes, må man først og fremmest selv sætte sig i pedalerne og arbejde. Det at sidde hjemme i stuen og kritisere løs på Facebook ved hver given mulighed uden egentlig selv at gøre noget har jeg meget lidt tilovers for. Jeg har altid forsøgt at arbejde for de ting, jeg tror på. Hvad enten det har været i skolefagene, i elevrådet eller i træningscentret, har det at arbejde for at nå mine mål aldrig ligget fjernt for mig. Jeg har været elevrådsformand på kommunens største uddannelsesinstitution ZBC Ringsted, hvor jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få de ting igennem, jeg kunne. Det synes jeg, jeg lykkedes godt med, og jeg har taget meget med derfra. Da jeg i sommers blev student, ville jeg gerne engagere mig i politik. Jeg altid savnet et sted at kunne præge politikken i Ringsted, og som ung har der ikke eksisteret et politisk miljø i Ringsted Kommune. Det var også derfor, jeg tog initiativ til at oprette Konservativ Ungdom i Ringsted, hvor vi allerede har arrangeret politiske debatter for de unge, og hvor vi nu har undertegnede formand opstillet til byrådet. Vi har formået at præge den politiske debat i Ringsted, og vi har skabt og forsøger fortsat at skabe et mere politisk miljø for de unge i kommunen. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative igen få Ringsted på rette spor og forsøge at kæmpe for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er sjovt at være ung. Så må fremtidige dyre projekter som torvet vente! Vi skal prioritere anderledes, når vi kan se, at så mange områder i kommunen trænger til et løft. Det hele skal ikke være negativt, og én ting er vi fantastiske til: vores forenings- og sportsliv, det skal vi holde gang i og pleje, også fra kommunens side.

Hvorfor nu?

Ja, hvorfor egentlig nu, hvor jeg er 21 år, og mange nok skulle mene, at jeg burde lade de gamle om det kedelige papirarbejde og kommunalpolitikken?

Fordi vi har brug for nye visioner i kommunen!

Jeg har faktisk altid været imod unge levebrødspolitikere uden erhvervserfaring og har altid tænkt, at hvis jeg selv skulle gå ind i politik, skulle jeg som minimum have haft nogle år på arbejdsmarkedet, så jeg kunne snakke ud fra erfaring og ikke kun ideologi. Men jeg tror på, at det netop er nu, Ringsted Kommune har brug for at få nye visioner på bordet, noget som jeg ved, jeg kan bidrage med. Det er klart, man altid vil kunne hævde, at jeg som ung mangler erfaring, men omvendt kan man også sige, at de gamle så mangler ungdommelighed og indsigt i fremtiden.

Der vil nok altid være noget, man kan påpege, men realiteten er, at gennemsnitsalderen i Ringsted Byråd er over de 45, og der er kun ét medlem under 30, Daniel Nørhave på 27. Jeg tror på, at det vigtigt at få flere unge kræfter ind i den kommunale ledelse, hvis den skal fremtidssikres med nye visioner og ideer. Vi ser, at stemmeprocenten og engagementet for til kommunalpolitik er faldende for de unge, og det kan jo også have noget at gøre med, at de ikke føler sig hørt.

Man skal dog ikke stemme på mig pga. alderen, men fordi man tror på mine visioner og ideer for kommunen.

Hvorfor stiller jeg op for De Konservative?

Jeg stiller op til De Konservative, fordi jeg er konservativ. Jeg elsker Danmark og vores kultur, og jeg ønsker et lavere skattetryk og færre afgifter i vores samfund. Men jeg har også en social samvittighed og ønsker at holde hånden under de svage i vores samfund, som ikke selv kan. Derfor er jeg konservativ.

Lokalt er jeg stolt af være konservativ, og det har klart været en motivation for mig at se partiets eneste medlem i byrådet gøre et så godt arbejde. Finn Andersen har gjort rigtig meget godt for Ringsted og har ad flere omgange turdet sige nej, når de store partier har truffet beslutninger og bedt om ekstra stemmer til et stort flertal. Finn stemte blandt andet imod torveombygningen til 44 millioner. Han stemte også imod den skolemodel, hvor skolerne i Allindelille, Kværkeby og Vetterslev-Høm blev nedlagt, og hvor man yderligere fjernede overbygningen (7.-9. klasse). I kommunens yderkanter har det selvsagt betydet lange busture for børnene eller ekstra morgenkørsel for forældrene. Reformen har sparet Ringsted Kommune en masse penge, men også ødelagt meget i landsbyernes lokalsamfund.

Finn Andersen har også været en stor drivkraft bag planen for afskaffelsen af dækningsafgiften, som er en skat, virksomheder betaler for leje af bygninger.
Det er blot 3 områder, hvor Finn har ført virkelig god politik og turdet skille sig ud, og jeg glæder mig til at komme i byrådet. Sammen vil Finn og jeg og gerne flere konservative være de borgerlige stemmer, der kæmper for et Ringsted, hvor borgerne beholder flere af deres egne penge, hvor virksomheder trives, og hvor det er attraktivt at være både ung og gammel. Så må dyre projekter som torvet vente!

Hvorfor skal du stemme på mig?

Ringsted Byråd er kørt fast, og man har et så bredt flertal i byrådet, at der hverken bliver ført den ene eller den anden politik, men at bruge 44 millioner kroner til nye ombygninger af torvet kan man blive enige om …
Vi har landets 6. højeste skattetryk og er placeret som nummer 88 på Dansk Byggeris officielle liste over erhvervsvenlige kommuner. Jeg ønsker en ny dagsorden og en ny prioritering i vores kommune. Jeg ønsker et byråd, hvor vi kæmper for erhvervslivet, sætter skatterne ned og for fremtiden sætter dyre projekter som torvet i i bero for igen at gøre Ringsted konkurrencedygtigt og sætte ind der, hvor det virkelig kan mærkes.

Jeg er klar til at gøre en indsats for, at vi får en bedre kommune at leve og bo i. Jeg ved, at jeg kan bringe nye visioner og nye ideer til bordet, når vi skal træffe beslutninger. Og jeg vil kæmpe benhårdt for at få Ringsted i en retning, hvor vi bliver belønnet for at arbejde, hvor vi har vækst i erhvervslivet, og hvor kommunens penge bruges med omhu på små, men vigtige projekter frem for gentagne dyre ombygninger som torvet. Men det kræver tiltro og stemmer at komme i byrådet, så husk at stemme, hvis du er enig i mine tanker og visioner for kommunen, og spred budskabet om mit kandidatur. Smid gerne et like på min officielle Facebook-side, deltag i debatten på de sociale medier eller klik ind på ‘Støt min valgkampagne, hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel!