Min holdning til torvet

Jeg er modstander af det nye torveprojekt

Jeg er modstander af det nye torveprojekt. Ikke fordi jeg ikke tror, det bliver et flot torv, men fordi vi har langt større problemstillinger at tage stilling til i Ringsted Kommune end at skifte brosten på torvet hvert årti.
Hele projektet koster 44 millioner danske kroner. Det er mange penge, også selvom kommunen kun selv betaler halvdelen. De kunne bruges på bedre vilkår for erhvervslivet, skattetrykket, de ældre, de unge osv. Jeg er helt med på, at partierne, der har stemt for torveprojektet (EL, V, SF, R, DF), prøver at forklare kommunens borgere, at det nærmest var en nødvendighed, at kommunen bruger de 22 millioner ekstra på udsmykning af projektet, nu hvor Ringsted Forsyning havde betalt for kloakering. Men den køber jeg og De Konservative ikke. Vi er enige i, at der skal klimasikres, udskiftes kloakker osv. Men det berettiger altså ikke kommunen til at bruge yderligere 22 millioner kroner på udsmykning. Sket er sket, og jeg glæder mig også, til torvet står færdigt, men jeg havde prioriteret anderledes.

Jeg er modstander af det nye torveprojekt

Jeg er modstander af det nye torveprojekt. Ikke fordi jeg ikke tror, det bliver et flot torv, men fordi vi har langt større problemstillinger at tage stilling til i Ringsted Kommune end at skifte brosten på torvet hvert årti.
Hele projektet koster 44 millioner danske kroner. Det er mange penge, også selvom kommunen kun selv betaler halvdelen. De kunne bruges på bedre vilkår for erhvervslivet, skattetrykket, de ældre, de unge osv. Jeg er helt med på, at partierne, der har stemt for torveprojektet (EL, V, SF, R, DF), prøver at forklare kommunens borgere, at det nærmest var en nødvendighed, at kommunen bruger de 22 millioner ekstra på udsmykning af projektet, nu hvor Ringsted Forsyning havde betalt for kloakering. Men den køber jeg og De Konservative ikke. Vi er enige i, at der skal klimasikres, udskiftes kloakker osv. Men det berettiger altså ikke kommunen til at bruge yderligere 22 millioner kroner på udsmykning. Sket er sket, og jeg glæder mig også, til torvet står færdigt, men jeg havde prioriteret anderledes.