Sociale medier

Følg mig på min Facebookside

Andreas Karlsen

2 years 8 months ago

Vi skal have Dannebrog på rådhuset!

Sidste år var der stor tumult, fordi Folketingets formand hang et stort danmarksflag op i Folketinget. Det blev fjernet, fordi nogle (læs Enhedslisten) mente, at det ikke hørte til, og at det er et værdibaseret signal at sende. Heldigvis er vort smukke flag senere kommet op igen i Folketinget - et smukt fælles symbol på vores land Danmark.

Jeg mener, at vi skal følge trop her i Ringsted Kommune og sætte vores smukke flag op i byrådssalen på Ringsted Rådhus, hvor beslutninger, der berører din og min hverdag i kommunen, bliver truffet.

Jeg vil derfor på næste byrådsmøde stille forslag om, at vi beslutter at sætte administrationen til at undersøge mulighederne for at pryde vores flotte byrådssal med en Danmarksfane eller et danmarksflag.

Det har jeg svært ved at se, hvem der kan være imod, specielt fordi det ikke koster en krone, da foreningen Danmarks-Samfundet glædeligt donerer Danmarksfaner til landets rådhuse.

Synes du også, at Dannebrog ville klæde byrådssalen her i rådhuset i Ringsted?

Andreas Karlsen

2 years 8 months ago

Lægevagt

Jeg har med vilje ikke udtalt mig om “lægevagtsaffæren”, der har forløbet sig hen over sommeren i Ringsted Kommune, da jeg udover at have været på ferie har haft ualmindeligt svært ved at finde hoved og hale i, hvad der virkelig er praksis hos lægevagten i Ringsted, og hvilke ændringer der er tale om.

Først skrev Dagbladet, at der var tale om, “at der ikke længere er fast bemanding på lægevagtens kontor på Knud Lavard Centret.”
Link:
https://sn.dk/Ringsted/Slut-med-fast-bemanding-af-laegevagten/artikel/757777

Formanden for de praktiserende læger i Region Sjælland, Ulrik Hesislev, blev sågar citeret: “Det er for luksuriøst at have en lægevagt siddende og vente på, at patienterne kommer.”

Inden jeg nåede at gå på tasterne og kontakte konservatives regionsrådsmedlem for at høre, om det kunne passe, kom nyheden så, at det altså kun var “telefonen der var flyttet fra lægevagten”, at de tog telefonen et andet sted, når folk ringede (visitationen), men at lægepraksissen ikke var ændret.

Link:
https://sn.dk/Ringsted/Kun-telefonen-er-flyttet-fra-laegevagten/artikel/759906

Og disse 2 udsagn spiller i hvert fald ikke sammen ... Der er væsentlig forskel på de 2 scenarier.

Derfor venter jeg på, at vi i byrådet får en nøjagtig opdatering på, hvad der er op og ned i sagen. Lige så snart, vi har et overblik der, som jeg må oplyse videre, så skal jeg nok opdatere jer samt selvfølgelig tilkendegive, hvad jeg i givet fald måtte mene om situationen.

Min holdning til lægevagt, politistation og skadestue i Ringsted er i øvrigt klokkeklar og meget lokalpatriotisk. Jeg ønsker at bevare så meget som muligt i Ringsted, og jeg så gerne, at vi eksempelvis bragte fast udkørende politi på Ringsted Station tilbage, så borgere i Ringsted ikke kommer i situationer, hvor de skal vente på, at politiet kommer fra Køge eller Roskilde, hvis de er kommet galt af sted.

Slut med fast bemanding af lægevagten

Andreas Karlsen

2 years 8 months ago

I Ringsted Ungdomsforum er det de unge i kommunen, der skal beslutte, hvilke arrangementer der skal arrangeres. 💪

Derfor havde jeg også fundet vedtægterne frem, da man i byrådssalen d. 26. juni var ved at godkende nye retningslinjer for Ringsted Ungdomsforum. Retningslinjer der ville betyde, at byrådsrepræsentanter fra DF og V - der altså ikke er mellem 15 og 25 år - har stemmeret, når de unge skal afgøre, hvilke projekter pengene i ungdomsforummet skal gå til.

Jeg hev vedtægterne frem, fordi der klokkeklart står:

“Byrådsrepræsentanterne må ikke indgå i beslutningsprocessen vedrørende Ringsted Ungdomsforums arbejde grundet deres partipolitiske tilhørsforhold”

Det er ikke, fordi jeg er overbevist om, at de valgte repræsentanter fra byrådet ikke kan bidrage med noget. Men det går jo ikke, at vi vedtager nye retningslinjer, der er imod vedtægterne … Sagen blev sendt tilbage til udvalget, og det er jeg glad for.

Jeg sidder, som flere af jer ved, selv med i Ringsted Ungdomsforum og har stemmeret - selvom jeg som bekendt også sidder i byrådet. Det har jeg, fordi jeg netop er i alderen 15-25 år og bosiddende i Ringsted Kommune og altså derfor er i Ringsted Ungdomsforum målgruppe. Og så fordi jeg heller ikke er valgt som repræsentant fra byrådet i den sammenhæng.
Jeg mener, det er meget vigtigt, at ønskerne til projekter kommer fra unge i kommunen. Det er også det, der har været hensigten med Ringsted Ungdomsforum til at starte med - det skal det også være i fremtiden.

Photos from Andreas Karlsen's post

Andreas Karlsen

2 years 8 months ago

Tilbage til middelalderen ⚔️🤹‍♀️🍺🌲

jeg er til Middelalderfestival i Klosterlunden i Ringsted. Turister og lokale mødes, for at genopleve fortiden fra middelalderen i de flotte omgivelser. Arrangementet er fra d. 17 - 19. august, og så er det gratis.