Sociale medier

Følg mig på min Facebookside

Andreas Karlsen

2 hours 27 minutes ago

Jeg var i fredags forbi på statsforvaltningens kontor i Ringsted og skrive en kondolence til kongefamilien i forbindelse med H.K.H. Prins Henriks død.

Statsforvaltningens kontor på torvet (se bygningen på det vedhæftede billede) har åbent for alle, sidste dag i morgen til kl 14.00, hvor alle hilsener derefter vil blive overrakt til kongefamilien.

Jeg ønsker det bedste for vores kongefamilie i denne svære tid, og jeg er meget imponeret over, hvor flot vores Dronning klarer det.

Andreas Karlsen

1 day 1 hour ago

Et anderledes interview 😂

Dagbladet i Ringsted har den seneste måneds tid kørt en serie kaldet “bag om byrødderne”, hvor de har interviewet alle 21 byrådsmedlemmer i Ringsted Kommune og stillet nogle noget anderledes spørgsmål, end hvad lokalpressen plejer at interessere sig for. Eksempelvis hvilke kendte mennesker, jeg gerne så til min fødselsdag. 🇩🇰

Det er nu meget sjovt , her er mit interview. 😂😂

Andreas Karlsen

1 week 5 days ago

Nyt biogasanlæg i Ringsted Kommune! 👍🤝🌿🏭💰

Jeg selv og resten af den konservative byrådsgruppe har i går aftes (sammen med V, DF, S, RV) stemt for en lille, men afgørende ændring i lokalplanen i Nordrup/Mulstrup (Ringsted Kommune). En ændring, der gør, at der nu bliver opført et biogasanlæg af et par driftige landmænd/erhvervsdrivende.

Biogasanlæg fungerer ved en proces, hvor man udvinder gas fra gylle, madaffald og andet organisk affald. Gassen fra det organiske affald bliver til til en type naturgas, som vi kan bruge som brændstof på lastbiler og busser eksempelvis, mens resterne fra udvindingen bliver til en slags “opgraderet” gylle, der lugter mindre og virker bedre på markerne end almindelig gylle.
Det er win win, og jeg tror på, at det er en del af fremtiden. Faktisk siger man, at biogas er CO2-neutralt, og når Ringsted Forsyning (vandværket) samtidigt vurderer, at der ingen trussel er i forhold til vores grundvand, så er det jo bare med at komme i gang!

Det er fantastisk, når vi kan kombinere grøn omstilling med økonomisk indtægt og vækst, både for landmanden, kommunen og for Danmark. Ja, i min optik kan det faktisk ikke blive bedre for en konservativ, når vi både kan gøre noget for miljøet og for erhvervslivet og væksten på samme tid.

Jeg har derfor, selvfølgelig, lagt stemmer til tilladelse af opførelse af et biogasanlæg i Ringsted Kommune.
Økonomi og grøn omstilling kan gå hånd i hånd, og jeg tror faktisk på, at der først for alvor sker noget i forhold til vores CO2-forbrug og generelle belastning af kloden, når vi via forskning finder ud af at udvikle grønne løsninger, der også konkurrerer på økonomi.

Afstemningen vedr. ændringen i lokalplanen, så vi kan opføre et biogasanlæg, endte med 18 for og 3 imod. Enhedslisten og SF stemte imod, hvor hovedargumentet var, at man ikke vil støtte den kommercielle (ikke-økologiske) svineproduktion.
Jeg synes faktisk, det er lidt ærgerligt, at SF og EL ikke går ind for denne grønne løsning, når den kan nedsætte vores CO2-forbrug markant. Også selvom der er tale om en branche, man måske ikke bryder sig om, så skal vi da stadig gøre den mere grøn ...
🌿🌿🏭🏭😎😎

Andreas Karlsen

1 month 2 weeks ago

Badmintonturnering med Team Ringsted Byråd. 💪😎🏸💥

Jeg havde i dag fornøjelsen af at spille badminton sammen med borgmester Henrik Hvidesteen (Venstre), formand for Teknik- og Miljøudvalget Torben Lollike (Radikale) og 3. viceborgmester Johnny Dalsgaard (Venstre).

Det var fedt at spille på “samme hold” her efter en lang valgkamp, hvor bølgerne let kan komme til at gå højt, når vi snakker en masse om, hvad vi er uenige om. Men fakta er jo, at på trods af at vi er uenige om mange ting, så er listen over, hvad vi er enige om, trods alt langt længere. F. eks. at sporten i Ringsted er fantastisk og giver værdi til så mange mennesker hver dag, og at vi skal gøre så meget, vi kan, for at det forbliver sådan.

Man kan ikke opnå noget politisk uden samarbejde. Det er jeg klar over, og derfor er det min klare vision for de næste 4 år, at vi Konservative altid vil stå klar til at spille med, så snart der er det mindste borgerlige politik på dagsordenen. Samarbejde kan vi jo; det har vi bevist i dag.

Jeg ønsker alle et godt nytår og siger tak for dagen til Ringsted Badminton og de ovennævnte sporty herrer!

💪🇩🇰💥🏸🏸🎆🎆😊😎